11. 12. 2008

Inlinemap.net - inspirace, kam zajet na brusle

Location: Ústí nad Labem, Česko

Chystáte se na dovolenou a přemýšlíte, jestli si pro zpestření nepřibalit inlajny? Brusle se někam obvykle vejdou, potíž bývá sehnat správnou trasu bez aut, s asfaltem jako sklo a v pěkné krajině. S tím vším Vám pomůže parádní německo-rakouská stránka Inlinemap.net.

Úvodní stránka Inlinemap.net.
Repro: Inlinemap.net
Inlinemap.net funguje na bázi oblíbených googlemaps.com. Můžete si přesně přizoomovat detaily na Vaší bruslotrase nebo stáhnout data do GPS. Hlavně ale získáváte studnici inspirace, kam na korčule vyrazit. Když jsem na Inlinemap.net poprvé vlez, hned jsem odlovil trasu z Drážďan do Míšně, k jejíž konzumaci se chystám.
Až pojedu na Kanáry, beru brusle.
Repro: Inlinemap.net
U vybrané trasy se vám zobrazí jednoduché údaje o délce, převýšení, povrchu a bodovém ohodnocení. Podle délky, povrchu, náročnosti, sjízdnosti v noci a počtu hvězdiček lze vyfiltrovat trasu. Můžete si vytvořit i vlastní profil a v jeho rámci i jednoduchý tréninkový deníček. Zadáte do něj jen datum, trasu a počet várek, které jste odkroutili. Vybranou bruslotrasu si můžete plesknout i na vaše webovky, jako se tomu stalo ZDE.
A vida: Na Kanárech je i jedna noční trasa! To je jak v Ústí na Střekově.
Repro: Inlinemap.net
Inlinemap.net je dílem kostnicko-vídeňské společnosti Toursprung, která se specializuje na sociální software (programy na webu, které uživatelům umožňují zadávat data a sdílet je s ostatními) pro turistické aplikace. Toursprung kromě inlinemap.net vytvořil databáze pro cyklisty - Bikemap, běžce - Runmap, turisty Wandermap, a motorkáře Mopedmap.
Text: Papouš

Žádné komentáře:

Okomentovat